Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-05-08@03:23:01 GMT

مسواک خود را در سرویس بهداشتی قرار ندهید

تاریخ انتشار: ۲ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۱۶۲۳۷

مسواک خود را در سرویس بهداشتی قرار ندهید

ساعت24 - افراد باید درباره نگهداری از مسواک‌ حساسیت به خرج دهند و هرگز آن را در سرویس بهداشتی قرار ندهند.

مسواک یکی از مهمترین وسایل شخصی است که گاهی افراد به صورت ناخواسته باعث آلوده شدن آن می‌شوند.

انتروباکتریاسه و سودوموناسه از گونه‌های باکتری‌هایی هستند که در مدفوع وجود دارند و می‌توانند مسواک‌هایی که در محیط سرویس بهداشتی قرار دارند را به راحتی آلوده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این باکتری‌ها در دستگاه گوارش انسان به طور طبیعی وجود دارند، اما در دیگر نقاط بدن باعث ایجاد بیماری می‌شوند. افراد نباید مسواک را نزدیک به سرویس بهداشتی قرار دهند. البته گذاشتن مسواک در محیط حمام ایرادی ندارد.

هرگز نباید بر روی مسواک خیس درپوش گذاشت این کار از خشک شدن مسواک جلوگیری کرده و باعث رشد باکتری‌ها بر روی آن می‌شود.

 باید درباره نگهداری از مسواک‌ها حساسیت به خرج دهید، هرگز نباید آن را در نزدیکی توالت و یا مستقیم روی میز قرار دهیم. حتما لازم نیست دندان‌های خود را درست قبل از خواب مسواک بزنید. مهم‌ترین مورد این است که دندان‌های خود را دو بار در شبانه روز مسواک کنید.

متخصصان معتقدند مهم نیست دندان‌های خود را دقیقا چه موقع مسواک می‌زنید، بلکه مهم این است که بدون وجود باکتری در دهانتان وارد رختخواب شوید. فقط دو بار در روز مسواک بزنید و برای بیرون کشیدن باکتری‌ها از بین دندان‌هایتان از نخ دندان استفاده کنید.

حتما سعی کنید یکبار قبل از خواب مسواک بزنید  مخصوصا اگر شب‌ها زود می‌خوابید، زیرا در طی خواب ترشح بزاق دهان کم می‌شود و خشکی دهان محیط بهتری را برای فعالیت باکتری‌های مولد پوسیدگی دندان فراهم می‌کند. یک غشا از پلاک دندانی به طور مداوم توسط باکتری‌هایی که در دهان زندگی می‌کنند روی دندان‌ها ایجاد می‌شود که حدود ۲۴ ساعت طول می‌کشد تا به بلوغ برسد. دلیل احساس بدی که در دهان خود صبح روز بعد از مسواک نزدن دارید، همین است.

بهترین راهکار ممکن در این رابطه این است که مسواک خود را بعد از مدتی استفاده دور بیاندازید. زمان پیشنهادی در این رابطه هر سه تا چهار ماه یکبار است. به خاطر داشته باشید این باکتری‌ها هستند که موجب بد بویی دهان، پوسیدگی دندان و بیماری‌های لثه می‌شوند. بنابراین مسواک زدن و به کار بردن نخ دندان را هرگز فراموش نکنید. همچنین شستشوی دهان با مواد شوینده ضد باکتری قبل از مسواک زدن از انتقال باکتری به مسواک جلوگیری می‌کند.

منبع: ساعت24

کلیدواژه: مسواک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۱۶۲۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای پویش سلامت دهان و دندان از ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت

عباس رضاییان‌زاده ضمن یادآوری شعار جامعه جهانی دندانپزشکی با عنوان «دهان شاد و سالم، بدن شاد و سالم» گفت: پویش سلامت دهان و دندان از ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت، با هدف افزایش آگاهی جامعه درباره اهمیت سلامت دهان و دندان برگزار می‌شود.

او از بیماری‌های دهان و دندان به عنوان شایع‌ترین نوع بیماری‌های غیرواگیر نام برد و افزود: بیماری‌های دهان و دندان با سایر بیماری‌های غیرواگیر عوامل خطر مشترک دارد و نقش آنها در بیماری‌های قلبی عروقی، بیماری‌های تنفسی، بیماری‌های گوارشی، زایمان زودرس و تولد نوزادان کم وزن در هنگام تولد مشخص شده است.

رضائیان‌زاده با اشاره به روزشمار پویش سلامت دهان و دندان افزود: ۱۷ اردیبهشت به عنوان نخستین روز این پویش با شعار «دهان دریچه سلامت»، ۱۸ اردیبهشت با شعار «سلامت دهان و دندان، سلامت کودک» و ۱۹ اردیبهشت نیز با شعار «نقش سازمان‌های دولتی و نهاد‌های مردمی در سلامت دهان و دندان» گرامی داشته می‌شود.

به گفته معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، عواملی موثر در بیماری‌های ناحیه دهان و دندان، می‌تواند در دیگر قسمت‌های بدن نیز ایجاد بیماری کند، به عنوان مثال بین بیماری‌های شدید لثه و دیابت و همچنین بیماری‌های قلبی و عروقی و بیماری‌های دهان و دندان و لثه ارتباط وجود دارد.

او ضمن دعوت از مردم برای شرکت در این پویش گفت: در طول اجرای این پویش و با همکاری سایر سازمان‌ها و نهادها، برنامه‌های مختلفی برای گروه‌های کودکان، دانش‌آموزان و سایر شهروندان اجرا می‌شود که مهم‌ترین هدف آن معرفی عوامل خطر و چگونگی مراقبت از سلامت دهان و دندان است.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • افزایش سلامت دهان و دندان در دوران بارداری
  • احداث سرویس بهداشتی در پارک حجاج تبریز
  • احداث سرویس بهداشتی پارک حجاج تبریز
  • پویش ملی سلامت دهان و دندان در تبریز، ۱۸ و ۱۹ اردبیهشت
  • آغاز پویش ملی سلامت دهان و دندان در تبریز
  • ارتباط بیماری‌های دهان و دندان با افت عملکرد قلب، مغز و بروز برخی سرطان‌ها
  • آغاز پویش ملی سلامت دهان و دندان در استان یزد
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان از ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت
  • پویش سلامت دهان و دندان در لرستان اجرا می‌شود
  • پویش سلامت دهان و دندان